Bruiloft Band

OHANA: dé band voor jouw bruiloft

Je trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in je leven, en wat is een betere manier om deze dag te vieren dan met live muziek? OHANA is dé bruiloft band die jouw grote dag graag onvergetelijk maakt. Of je nu op zoek bent naar een leuke coverband voor je bruiloft, live muziek wilt voor je feest of gewoon de perfecte sfeer wilt creëren, wij maken er een spetterende avond van!

Coverband bruiloft: een muzikaal spektakel voor jouw feest

Een bruiloft is een viering van de liefde, en wat is er beter dan deze liefde te vieren met de perfecte muziek? OHANA is dé coverband voor bruiloften en staat klaar om jouw speciale dag om te toveren tot een muzikaal spektakel! Met een breed repertoire van nummers in diverse genres – van tijdloze rock & roll klassiekers tot de meest swingende moderne hits – brengen wij de soundtrack van jullie liefdesverhaal tot leven.

Onze toewijding aan echte live muziek en onze passie voor entertainment maken OHANA de ideale keuze voor stellen die hun trouwdag willen vullen met onvergetelijke muzikale momenten. Wij zorgen er graag voor dat jullie gasten genieten van een avond vol dans en plezier.

OHANA als band huren voor je bruiloft

Je trouwdag is uniek, en je verdient een band die dat begrijpt. Huur coverband OHANA in om jouw bruiloft een muzikaal hoogtepunt te geven. Boeken is heel eenvoudig en gebeurt zonder tussenpersoon of boekingskantoor. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk. Neem contact met ons op, bespreek je wensen, en wij zorgen voor de rest. We passen ons aan jouw locatie en schema aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de live muziek op je bruiloft.

Live muziek bruiloft

OHANA staat garant voor live muziek die raakt. Als ervaren coverband leveren we een geweldige mix van muziekgenres, van swingende rock & roll tot moderne hits. Jouw favoriete nummers worden met passie en precisie gebracht, waardoor iedereen op de dansvloer wordt getrokken. We creëren de perfecte sfeer zodat jij en je gasten helemaal losgaan en kunnen genieten van een fantastische avond.

Veelgestelde vragen over OHANA als bruiloft band

Heb je nog vragen over het boeken van OHANA als bruiloft band? Voordat je een band gaat huren voor je bruiloft, wil je misschien eerst wat praktische zaken weten. Hopelijk vind je hieronder het antwoord op je vragen.

1. Hoe kan ik OHANA boeken voor mijn bruiloft?

Het boeken van OHANA als band voor je bruiloft is eenvoudig. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier en vertel ons over je plannen. We bespreken graag alle details met je. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

2. Welke muziekgenres speelt OHANA?

OHANA speelt een breed scala aan muziekgenres, waaronder klassieke rock & roll, pop, punk rock en moderne hits. We passen ons repertoire indien gewenst aan, zodat de live muziek op je bruiloft zo veel mogelijk aan jouw muzikale voorkeuren voldoet.

3. Wat maakt OHANA anders dan andere bands?

OHANA onderscheidt zich door het spelen van echte live muziek zonder backing tracks of medleys. Als bruiloft band staan we voor authenticiteit en de juiste sfeer. Met ons veelzijdige repertoire en toewijding aan het bruidspaar gaan we voor een uniek en onvergetelijk bruiloftsfeest.

4. Hoelang speelt OHANA op een bruiloft?

We kunnen onze speeltijd en het aantal sets aanpassen aan jouw behoeften, hier zijn we graag flexibel in. Gemiddeld spelen we als bruiloft band 3 sets van maximaal 45 minuten met korte tussenpauzes van een kwartier. Zo zorgen we ervoor dat jij en je gasten de hele avond kunnen genieten van live muziek op je bruiloft.

5. Wat kost het boeken van bruiloft band OHANA?

Ons doel is om jouw feest speciaal te maken zonder verrassingen. Transparantie staat dan ook voorop als het gaat om het kostenplaatje. We bespreken alle kosten vooraf duidelijk met je, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voordat je besluit ons als bruiloft band te boeken.

6. Kunnen we nummers aanvragen voor ons bruiloftsfeest?

Dat is in overleg zeker mogelijk! We staan open voor jouw muzikale wensen. Vertel ons welke nummers je graag zou willen horen en we zullen ons best doen om ze op te nemen in onze setlist. Uiteraard is er geen garantie dat elk nummer gespeeld kan worden, maar dit bespreken we graag van tevoren met je.

7. Kunnen jullie spelen op zowel binnen- als buitenbruiloften?

Zeker weten! OHANA past zich aan jouw locatie aan en zorgt voor de juiste muzikale sfeer, of het nu binnen of buiten is.

8. In welke regio spelen jullie als coverband op bruiloften?

Wij spelen door heel Nederland! Of je bruiloft nu gepland is in Amsterdam, Maastricht, Utrecht of elders, OHANA is klaar om jouw feest onvergetelijk te maken met live muziek. Onze bandleden reizen graag naar jouw locatie, waar je ook bent in Nederland.

Band op je bruiloft? Boek OHANA!

Heb je interesse in OHANA als coverband op je bruiloft? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We denken graag met je mee over de muzikale invulling van jouw bruiloftsfeest!

Coverband

OHANA

Experience MUSIC

Over ons

Maak kennis met dé coverband van Flevoland en daarbuiten: OHANA maakt van iedere gelegenheid een muzikaal feestje waar je nog lang van nageniet.