Feestband

Feestband Huren? Kies voor OHANA!

OHANA is dé feestband die jouw evenement transformeert in een onvergetelijk muzikaal feest! Met een passie voor live muziek en een uitgebreid repertoire, zijn wij er om jou en je gasten te entertainen met een fantastische soundtrack voor elke gelegenheid. Geniet van heerlijke live muziek en ontdek hoe OHANA jouw feestje tot leven brengt.

Waarom kiezen voor OHANA als feestband?

OHANA staat bekend om zijn oprechte passie voor live muziek. Wij leunen niet op backing tracks of medleys, maar maken pure muziek die de harten van jouw gasten zal raken. Onze energieke en ervaren bandleden zetten samen een feestelijke show neer, van swingende rock & roll klassiekers tot de nieuwste hits.

Ruim repertoire voor elk feest

OHANA bestaat uit vijf ervaren bandleden die weten hoe ze een feest moeten bouwen. We zijn professioneel, betrouwbaar en staan garant voor een soepele samenwerking. Wij begrijpen dat jouw evenement uniek is. Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of jubileum viert, OHANA past zich aan aan de gelegenheid en je gasten.

Ons uitgebreide repertoire omvat diverse muziekgenres, zodat er voor elk wat wils is. Het ene moment zing je uit volle borst mee met heerlijke klassiekers, dan weer staat het publiek te springen bij nostalgische punkrock en danst iedereen er op los bij swingende hedendaagse hits.

Veelgestelde vragen over OHANA als feestband

Heb je nog vragen over het boeken van OHANA als coverband voor jouw feesst? We zetten hier wat praktische zaken en andere informatie op een rij.

1. Hoe kan ik OHANA boeken voor mijn feest?

Het boeken van OHANA als coverband voor je feest is eenvoudig. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier en vertel ons meer over de gelegenheid en je wensen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook!

2. Welke muziekgenres speelt OHANA?

OHANA speelt een breed scala aan muziekgenres, waaronder klassieke rock & roll, pop, punk rock en moderne hits. We passen ons repertoire indien gewenst aan, zodat de live muziek op je bruiloft zo veel mogelijk aan jouw muzikale voorkeuren voldoet.

3. Wat maakt OHANA anders dan andere bands?

OHANA onderscheidt zich door het spelen van echte live muziek zonder backing tracks of medleys. Als bruiloft band staan we voor authenticiteit en de juiste sfeer. Met ons veelzijdige repertoire en toewijding aan het bruidspaar gaan we voor een uniek en onvergetelijk bruiloftsfeest.

4. Hoelang speelt OHANA op een bruiloft?

We kunnen onze speeltijd en het aantal sets aanpassen aan jouw behoeften, hier zijn we graag flexibel in. Gemiddeld spelen we als bruiloft band 3 sets van maximaal 45 minuten met korte tussenpauzes van een kwartier. Zo zorgen we ervoor dat jij en je gasten de hele avond kunnen genieten van live muziek op je bruiloft.

5. Wat kost het boeken van bruiloft band OHANA?

Ons doel is om jouw feest speciaal te maken zonder verrassingen. Transparantie staat dan ook voorop als het gaat om het kostenplaatje. We bespreken alle kosten vooraf duidelijk met je, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voordat je besluit ons als bruiloft band te boeken.

6. Spelen jullie zowel buiten als binnen op feestjes?

Absoluut! OHANA past zich graag aan jouw feestlocatie aan en zorgt voor de perfecte muzikale sfeer, of dat nu buiten of binnen is.

7. In welke regio kan ik OHANA boeken als feestband?

Coverband OHANA speelt op feestjes door heel Nederland! Of je een feestje viert in Groningen, Limburg, Zeeland of ergens daar tussenin, OHANA is maakt jouw feest graag onvergetelijk met heerlijke live muziek. Als band reizen we graag af naar jouw feestlocatie, waar je ook bent in Nederland.

Laat het feest beginnen!

OHANA staat klaar om jouw feest naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe OHANA jouw speciale gelegenheid onvergetelijk kan maken.

Coverband

OHANA

Experience MUSIC

Over ons

Maak kennis met dé coverband van Flevoland en daarbuiten: OHANA maakt van iedere gelegenheid een muzikaal feestje waar je nog lang van nageniet.